Psykiater i Oslo

Eirik Auning, Psykiater

Trenger du time til en psykiater i Oslo?

Eirik Auning er en psykiater i Oslo som har kontor ved Nydalen Helsehus. Han har 25 års erfaring som lege og bistår med både individuell terapi og parterapi. Eirik har også en god behandlingsplan for medisinutprøving for personer som er diagnostisert med ADHD.

I løpet av den første konsultasjonen kartlegges dine utfordringer og behov. Vi vil sammen vurdere om det beste for deg er en kortvarig rådgivningspakke (1-5 timer), et mer omfattende terapiforløp (vanligvis på 10-20 timer), eller om det er hensiktsmessig å henvise deg videre til spesialiserte tjenester.

Vi forstår at én tilnærming ikke passer for alle. Derfor tilpasser vi våre metoder i henhold til dine spesifikke behov. Vår tilnærming er basert på din motivasjon, dine ønsker og den mest vitenskapelig dokumenterte effekten når det gjelder valg av behandlingsmetode.

Ettersom Eirik er utdannet lege vil det også være mulig å vurdere om man trenger medisiner eller kortvarig sykmelding eller om det finnes fysiske helsefaktorer som kan forklare dine plager. 

Eirik samarbeider også tett med flere nevropsykologer som kan bidra med utredninger inkludert ADHD, kognitiv funksjonssvikt, personlighetsprofiler og IQ-testing ved behov.

Timer kan bestilles direkte på nett, ved å skrive til eirik.auning@psykiaterhjelpen.no eller ringe telefon 97 03 74 75

Kontakt oss i dag for en konsultasjon og få hjelp fra en erfaren psykiater i Oslo.

Hva vi tilbyr

Individuell terapi

Parterapi

Videoterapi

Nevropsykologisk utredning

ADHD-medisinering

Familiemekling

Walk and talk

Kontakt

Kontaktskjema